با سلام - با سلام، جهان جای بهتری است

تجارتی پرسود با موجودی رام‌ناشدنی به نام شترمرغ!
تجارتی پرسود با موجودی رام‌ناشدنی به نام شترمرغ!
تجارتی پرسود با موجودی رام‌ناشدنی به نام شترمرغ!
آن طرفِ در بزرگ آهنی، یک مزرعه جمع و جور و پر از موجودات گردن‌دراز دوست داشتنی است. وارد که شدیم، شترمرغ‌ها از دور پیدا بود. چند سگ کوچک از گوشه کنار واق واق می‌کردند و دوست داشتیم این موجود لنگ دراز و گردن دراز و دوست داشتنی را بهتر ببینیم. آن هم در یکی از مزرعه هایی که آقای لطیفی در پرورش شترمرغ با آنها همکاری داشت
18 آذر 1396 نوشته تحریریه 0 دیدگاه بخوانید
لواشک حاج اکبر، یک لواشک سالم خانگی
لواشک حاج اکبر، یک لواشک سالم خانگی
لواشک حاج اکبر، یک لواشک سالم خانگی
مثلا لواشک ترش وتند، تند، لواشک قره قوروتی، آلوچه(تمبر) تولید به روز تازه، آلبالو خشکه تولید به روزتازه، هم جزء خلاقیت‌هایش است و دوست دارد هر روز طعم‌های متفاوت تولید کند...
03 آبان 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید
انواع غذای خانگی، نتیجه همکاری چند خانم خانه‌دار
انواع غذای خانگی، نتیجه همکاری چند خانم خانه‌دار
انواع غذای خانگی، نتیجه همکاری چند خانم خانه‌دار
شقایق شیاسی، حکم قهرمانی شطرنج و والیبال دارد. در اصفهان زندگی می‌کند و با همکاری تعدادی از خانم‌های خانه دار تولیدات غذای خانگی دارند. کاری که با 5 نفر مشتری شروع شد
02 آبان 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید
کفش‌هایی که از ترمه ساخته می‌شود، هنرنمایی یک خانواده یزدی
کفش‌هایی که از ترمه ساخته می‌شود، هنرنمایی یک خانواده یزدی
کفش‌هایی که از ترمه ساخته می‌شود، هنرنمایی یک خانواده یزدی
خانم سالاری چهارمین نسل از خانواده‌ای است که در هنر ترمه‌بافی فعالیت دارند. اما این خانواده علاوه بر ادامه دادن هنر پیشینیان تصمیم تازه‌ای هم گرفتند. طرحی که باعث شده تاثیر زیادی در گسترش استفاده از ترمه داشته باشد
22 مهر 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید
قلم زنی روی چوب، شاخه‌ای از منبت یا یک هنر مستقل
قلم زنی روی چوب، شاخه‌ای از منبت یا یک هنر مستقل
قلم زنی روی چوب، شاخه‌ای از منبت یا یک هنر مستقل
شش ماه روی یک کار هنری کار کرده باشی و حالا با یک اشتباه کوچک باید بدون فکر کردن تمام آن را کنار بگذاری و از اول شروع کنی! برای ورود به این ریسک عاشقانه فقط یک چیز لازم است....
19 مهر 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید
خمیر غذایی، یک فرمولاسیون جدید و اختصاصی برای چاشنی انواع غذاها
خمیر غذایی، یک فرمولاسیون جدید و اختصاصی برای چاشنی انواع غذاها
خمیر غذایی، یک فرمولاسیون جدید و اختصاصی برای چاشنی انواع غذاها
سال 1385 به ایران برگشتم. کلی غذا و طعم جدید یاد گرفته بودم. تصمیم گرفتم با چیزهایی که یاد گرفته بودم به کار ببندم. آشپزی را به صورت حرفه‌ای‌تر ادامه بدهم آن هم با یک ایده تازه:
18 مهر 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید
وقتی یک کارگاه یک متری تبدیل به یک واحد بهداشتی بزرگ شد!
وقتی یک کارگاه یک متری تبدیل به یک واحد بهداشتی بزرگ شد!
وقتی یک کارگاه یک متری تبدیل به یک واحد بهداشتی بزرگ شد!
من کار را با یک دستگاه کوچک شروع کردم. در یک اتاق محقر و که طول و عرض کارگاه ابتدایی‌ام به یک متر هم نمی‌رسید و تولید روزانه کارخانه‌ام در هشت ساعت کارمداوم فقط 12 لیتر روغن کنجد بود...! اما چیزی نگذشت که...
17 مهر 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید
استرس اولین فروش
استرس اولین فروش
استرس اولین فروش
اولین مشتری من هیچ وقت نفهمید که چقدر برای من مهم بوده، اتفاق عجیب و خاصی نیفتاده بود. من یک جنس فروخته بودم و او یک جنس خریده بود، روزی هزاران بار ممکن است این اتفاق بیافته اما برای من قضیه فرق داشت.
13 مهر 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید
فرشته‌ای در خیابان
فرشته‌ای در خیابان
فرشته‌ای در خیابان
با اتفاقی که برایمان افتاد، آن شب خیلی طولانی شد. ایستاده بودیم پشت چراغ قرمز و چشم‌مان به شمارش معکوس بود. می‌خواستیم برویم فلکه برق و بستنی مغزدار همیشگی‌مان را بخریم. اما....
12 مهر 1396 نوشته احمد مدقق 0 دیدگاه بخوانید