با سلام - با سلام، جهان جای بهتری است

خمیر غذایی، یک فرمولاسیون جدید و اختصاصی برای چاشنی انواع غذاها

 

ماریا جوهری سال‌ها در کشورهای مختلف زندگی کرده و با فرهنگ و غذاهای ملت‌های مختلف آشنا شده. او با بومی‌سازی تجربیاتش حالا یک ایده و فرمولاسیون جدیدی ارائه کرده، خمیر غذایی سرخ با برند "جوغن"، حاصل سال‌ها تجربه و کار حرفه‌ای آشپزی

 

 

 

من ماریا جوهری هستم. از کودکی به مدت 22 سال در کشور امارات متحده عربی زندگی کردم و با مردم کشورهای مختلف از جمله هند، پاکستان، مصر و امارات همسایه بودم.

از آنجایی که در نوجوانی به آشپزی و شیرینی‌پزی علاقه زیادی داشتم، از همسایه‌های خود اطلاعات و مهارت‌های آشپزی را جمع‌آوری می‌کردم. از تجربه‌های آشپزی و ذائقه‌های آنها اطلاعات پیدا می‌کردم. بعد در سال 2000 میلادی با سفر به کشور انگلستان دوستانی از سایر کشورها پیدا کردم. دوستانی از کشور ایتالیا، اسپانیا، لهستان، سنگاپور و ترکیه. بهترین فرصت بود که از تجربه‌های آشپزی و غذاهای آنها آشنا شوم و یاد بگیرم.

سال 1385 به ایران برگشتم. کلی غذا و طعم جدید یاد گرفته بودم. تصمیم گرفتم با چیزهایی که یاد گرفته بودم به کار ببندم. آشپزی را به صورت حرفه‌ای‌تر  ادامه بدهم آن هم با یک ایده تازه:
دستورهای متعدد غذاهای محلی در استان هرمزگان را گردآوری کردم و با تلفیق ذائقه‌های مختلف، دستورهای جدید آشپزی ارائه کنم. یکی از این دستورها تهیه انواع خمیر غذا است. ترکیب یک سری ادویه و چاشنی‌هایی که جهت طعم دار کردن غذا به کار می‌رود. البته با فرمولاسیون اختصاصی خودم در بسته بندی‌های 300 گرمی با طراحی خاص که برگرفته از فرهنگ، جغرافیا و نوستالوژیک جنوب کشور به خصوص جزیره قشم است. این خمیر غذایی با برند "جوغن" قوام نسبتا سفتی دارد که نگهداری و استفاده از ‌آن را در آشپزخانه‌های امروزی آسان کرده است.

در حال حاضر با دانشگاه علمی کاربردی قشم و موسسه کارآفرینان برتر قشم دوره‌های آموزش آشپزی و شیرینی‌پزی برای علاقه‌مندان برگزار می‌کنم.

در جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره‌های ژئوپارک قشم در سطح جزیره قشم به عنوان داور آشپزی همکاری دارم.

برای دیدن انواع خمیر  غذایی و چاشنی که خانم جوهری فرمولاسیونی اختصاصی برای آن ارائه کرده از این لینک: غرفه جوغن در سایت باسلام را ببینید.

18 مهر 1396 نوشته : احمد مدقق دسته : داستان غرفه دار

نظر شما درباره این محصول
برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ( ورود - ثبت نام )