با سلام - با سلام، جهان جای بهتری است

وقتی یک کارگاه یک متری تبدیل به یک واحد بهداشتی بزرگ شد!

 

مجید سلطانی یک واحد بهداشتی تولید روغن کنجد آن هم به روش سرد در شهرستان تربت جام دارد. جایی که الان کلی مشتری و هوادار دارد. ولی همه اینها یک شبه اتفاق نیفتاد. قصه کسب و کار مجید را از زبان خودش بخوانید

 

 

چندسال پیش وقتی صدای سه تارهای تربتِ جام دلم را از بشروئیه و خراسان جنوبی کند و راهی آن دیار کرد، هنوز خبر از آلام بیشمار این مردم مرزنشین و محروم نداشتم. از دیدن آن همه بیماری متعدد خونی حیرت کردم. بیماری‌هایی نظیر فشارخون، کبد چرب، چربی خون و کلسترول بالا که به طرز حیرت آوری از علیرضای 5 ساله تا بابایدالله 85 ساله را به خود مبتلا کرده بود. بله همه‌ گروه‌های سنی به واسطه عدم دسترسی به مواد غذایی مناسب، درگیر این بیماری ها بودند.

اولین چیزی که در آن شرایط به ذهنم رسید، سوق دادن مردم به سمت استقاده از محصولات غذایی طبیعی بود. آن هم با جایگزین کردن روغن‌های معمول مورد استفاده مردم با روغن‌های گیاهی نظیر روغن کنجد و سایر دانه‌های روغنی.

مسیر سختی در پیش بود!...

نبود امکانات، عدم وجود حمایت نهاد های ذیربط و مقاومت مردم دربرابر تغییر! اما هیچ کدام از این‌ها لطف خدا را از یادم نبرد و من کار را با یک دستگاه کوچک شروع کردم. در یک اتاق محقر و که طول و عرض کارگاه ابتدایی‌ام به یک متر هم نمی‌رسید و تولید روزانه کارخانه‌ام در هشت ساعت کارمداوم فقط 12 لیتر روغن کنجد بود...! اما چیزی نگذشت که برکت خدا سرازیر شد و در مدت کوتاهی همه موانع برطرف گردید. مردم به مدد تبلیغات چهره به چهره مجاب به استفاده از این روغن شدند و کسب و کارم رونق گرفت.

 

غرفه مجید سلطانی و محصولات از اینجا: غرفه روغن سرای زام (پارسای سابق) ببینید.

17 مهر 1396 نوشته : احمد مدقق دسته : داستان غرفه دار

نظر شما درباره این محصول
برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ( ورود - ثبت نام )